Najnovšie recenzie zo sekcie Stavebnice Seva
rozvija tvorivost
rozvija tvorivost
farebne odlisenie od typicky chlapcenskej sevy
- Všetko
Vynikajúca hračka
- Vyborna stavebnica, da sa s nou pekne vyhrat
- Konstrukcne navody nie su prilis dobre urobene. Styl navodu rovnaky ako pri inych SEVA stavebniciach uz pri tejto, kde treba robit prevody, nepostacuje - casto nie je jasne, ake koliesko, aka os, kam patri - skratka vnutorne zobrazenie komponentov je podla mna nedostacujuce... o to viac treba rozmyslat :-)
Niet co dodat, je to jedna z tych lepsich stavebnic.
- Ako kazda SEVA - dobre sa s detmi vyhrate :-)
- Na krabici je vyobrazeny panacik, ale vo vnutri sa nenachadza
Vsetky SEVA stavebnice su super.
- super hracka
- velmi vhodna na rozvijanie kreativity a zrucnosti
- nic
hracka je proste super
- Som velmi spokojny
Som velmi spokojny
- je dobrá
- fgcf
tdrf
- Zaujalo ma, že výrobca stavebníc touto myslel špecialne na dievčata.
Zaujala ma myšlienka výrobcu stavebnice po toľkých rokoch vyrobiť niečo špecialne pre dievča, teda nie len autá, stroje, domy, ale aj vozíček pre bábo. Pekné a nežné. Stavebnica ešte čaká na deň, kedy bude odovzdaná vnučke. Verím, že ako jej mamička pred dvadsaťpäť rokmi, aj vnučka bude mať radosť zo skladania a využije aj odložené dieliky stavebnice, s ktorými sa hrali jej mama a strýko.
Bude to darček na Vianoce a teda dúfam, že poteší. Myslím si, že je to skvelá hračka na rozvoj motoriky a predstavivosti.
- zabavna stavebnica pre deti,mame uz jeden diel doma tak sa nam pacila a chceme si dokupovat dalej..
Tento produkt som si vybrala,ze je to zaujima stavebnica pre deti jednu uz mame a chceme si dokupovat dalsie diely,deti sa s tym velmi zabavia,odporucam aj inym kupit si tento produkt a verim ,ze tak ako ja budu s nim spokojny.
- táto stavebnica u detí rozvíja myslenie a logiku
Áno odporúčam tento produkt. Môj 6 ročný syn má túto stavebnicu už od 3 rokov. Má SEVA 1, SEVA UNI a SEVA vrtuľník, a na vianoce si želá SEVA Army 1. Aj keď je už prváčik ale každý deň si niečo nové skladá, je to najlepšia hračka akú sme mu kúpili.
kreativne a podporujuce jemnu motoriku
- dobre sa s ňou stavia
- láme sa to
vpotstate je to dobrá stavebnica
Zobrazujem 221 - 234 zo 234 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 10 11 [ 12 ]