Najnovšie recenzie zo sekcie Stavebnice Seva
- Super hracka pre 4 rocne deti
- Lachko sa kocky ukladaju aj vyberaju
- Pre male rucicky idealne
- Neni
Kopu dielov chlapec sa s tým dobre zahrá
- z vacsimi dielikmi (v porovnani s Lego) sa velmi dobre pracuje
- Oproti Lego, treba viac pouzivat hlavu a predstavivost, lebo navody nie su velmi podrobne
- Vela moznosti tvorit svoje projekty
Velmi dobra stavebnica. Nasi styria chlapci uz mali rozne stavebnice, ale SEVA ich bavi po Lego asi najviac. Mne osobne sa paci este viac ako Lego. V tejto sa mi obzvlast pacia mechanizmy - zavesenie zadnej napravy a riadena predna naprava.
- Veĺmi slabý návod na skladanie, za tie peniaze som čakala trochu podrobnejší navod..veĺa vecí nedoriešených...a veeĺmi hlučný motorček,ktorý ide pomaly nato ako veĺmi huči...
- Ani net neponúka podrobnejší návod
- Stará dobrá klasika
- výborná hračka
- Som spokojný s produktom
Seva 3
Pridané: 20. decembra 2018
(naposledy upravené 31. decembra 2018)
Zakúpený v Bambino.sk
- Skvelá seva ...
Toto je kúpa ako darček na Vianoce pre vnúčatká, pretože tento produkt som poznala keď boli moje deti malé. SEVA je stavebnica rozvíjajúca kreativitu, fantáziu a motoriku dieťaťa.
Spokojnost
ked som natrafil na tuto hracku v obchode hned som ju chcel kupit synovi nakolko som sa v detstve s nou hral. vtedy boli supr a teraz tomu nie je inak, tesim sa ked aj ja spolu so synom sa zahrajem, cenovo je prijatelne ak nie vyhodnejsie ako ine obchody, kazdopadne cena odpoveda kvalite a hlavne uzitku ktory ma priniest,
- Produkt poznám, deti sa so skladackou veľmi radi hrajú.
- Fajn kvalita, presne ako si pamätám z detstva
- Nič
Stavebnica bola kúpená pre vnuka, ktorý bude mať 4 roky, páčila sa mu, len sám to nedokázal skladať, museli sme mu to ukázať, je to náročnejšia stavebnica pre neho, ale po 2 dňoch skladania sa zapojil a niečo aj sám postavil. Stavebnica je veľmi tvorivá a šikovná. Páči sa nám.
- Najväčšou výhodou je skladovateľný box.
Stavebnica má veľa možností tvorenia. Rozvíja myslenie a fantáziu detí. Vrelo odporúčam.
Tento stavebnicový systém mali kedysi dávno moji synovia, neskôr skončil u niekoho v rodine... Teraz som stavebnicu kúpila vnukovi a je rovnako nadšený, ako kedysi jeho otec. Vlastne, musím sa opraviť, jeho otec je nadšený aj z tejto -D
Seva Team
Pridané: 2. septembra 2018
(naposledy upravené 2. septembra 2018)
Zakúpený v Bambino.sk
Pekna stavebnica - pre nad doplnenie vacsej, ktoru mame
- Pre deti je to super
- Neviem
- perfektne deti spokojne
Zobrazujem 81 - 100 zo 234 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...12 Ďalšie »